Skip to content

Torna el Trofeu Ciutat de Manacor

El torneig de vòlei, que se celebrarà els dies 11 i 12 de setembre reunirà els tres grans clubs de superlliga de les illes: els manacorins, l’UD Ushuaïa Volley i el Feníe Energía Mallorca Voley Palma.

Torna una nova edició del Trofeu Ciutat de Manacor, un torneig que serveix per donar el sus a la pretemporada de la màxima categoria del vòlei estatal. Serà aquest cap de setmana, els dies 11 i 12 de setembre al poliesportiu Miquel Àngel Nadal i enfrontarà els tres equips de les Illes Balears en Superlliga: el Conectabalear Club Voleibol Manacor, l’UD Ushuaïa Volley i el Feníe Energía Mallorca Voley Palma.
A la roda de premsa de presentació, que comptà amb una gran representació de l’equip de Superlliga, també hi assistí el president sortint del club, Andreu Mesquida qui va afirmar que serà “un bon trofeu, perquè fer-lo amb els tres equips de Balears és molt guapo” tot fent referència al fet de poder gaudir de partits de vòlei amb alguns dels millors equips estatals.
Per la seva banda, el capità de l’equip manacorí, Miquel Gallego, parlà de la pretemporada ja començada, tot fent referència a les dues setmanes d’entrenaments intensos que l’equip de Superlliga ha encetat: “tenim set nous jugadors amb moltes ganes de guanyar i donar-ho tot” digué Gallego. A més a més, el capità de l’equip digué que han començat la pretemporada “molt forta” i que tot i que mai abans han guanyat aquest torneig, “sortiran a donar-ho tot”.
Finalment, el batle de Manacor, Miquel Oliver també va parlar de la oportunitat que suposa aquest torneig per gaudir del millor vòlei estatal i va destacar el paper important d’aquest torneig com una “carta de presentació de l’equip que estarà per quart any consecutiu en la màxima categoria i d’un club local i de base que du molts anys treballant”. Oliver afirmà també que es tracta d’una bona manera de fer captació de socis, per tal de donar suport al CV Manacor.
Els horaris dels partits seran els següents: el primer, dia 11 de setembre a les 18 h entre el Conectabalear CV Manacor i l’UD Ushuaïa Volley, seguits del 12 de setembre a les 11 h el Feníe Energía Mallorca Voley Palma i l’UD Ushuaïa Volley i el mateix dia a les 18 h el Conectabaltear CV Manacor contra el Feníe Energía Mallorca Voley Palma. Qualsevol persona interessada en accedir al Trofeu pot dirigir-se directament a les instal·lacions, tenint en compte les limitacions d’aforament per qüestions sanitàries. En aquest sentit, el president sortint del club, Andreu Mesquida digué que es prioritzaria l’accés de socis antics o nous.

Back To Top
Search