Skip to content

Un nou equip per un nou curs

Els monitors i les monitores de l’Esplai Crist Rei ja comencen a preparar el nou curs.

Aquest dissabte passat dia 19, els monitors del Club d’Esplai Crist Rei de Manacor, es reuniren per començar a preparar el nou curs d’esplai. Són un equip novell, però amb moltes ganes de començar aquest nou any, ja que l’esplai Crist Rei compleix 35 anys i, per celebrar-ho volen realitzar moltes activitats destinades a infants i joves d’entre 6 i 17 anys del municipi de Manacor. El primer que faran serà un petit regal per a tots els socis que es matriculin a aquest curs 2015/2016.

Avui en dia, són poques les entitats que aconsegueixen celebrar els 35 anys, sobretot les que no tenen ànim de lucre. A més, cal afegir l’hàndicap de la joventut dels dinamitzadors d’entre 18 i 30 anys. Però les ganes no els hi fan falta i encara que a vegades les administracions publiques posin moltes traves, aquests joves agafen forces i aconsegueixen realitzar dissabte rere dissabte un bon grapat d’activitats i els campaments de l’estiu.

Aquest nou curs començarà el proper dia 10 d’octubre, per a tots aquells interessats en apuntar-s’hi hauran d’anar a matricular-se: divendres dia 2 entre les 19h i les 21h (infants i joves que hagin vingut durant el curs 2014/2015 o al campament del 2015) i el dissabte dia 3 entre les 10h i les 11h del matí (per tots els altres), al pati del local Crist Rei.

 

 

Back To Top
Search