skip to Main Content

Una tercera part de cares noves en el nou consistori manacorí

Una vegada passades les eleccions, ja podem dir que Manacor està preparat per configurar el consistori que ha de regir el destí dels pròxims quatre anys. Us presentam en aquesta pàgina les set persones que exerciran per primera vegada de representats nostres a la Sala, on entren, per primera vegada, dos mil·lenials.

Carme Gomila (MÉS-Esquerra)

Manacor, 1994. Grau en ciències polítiques i màster en comunicació. Ha conduït el matinal diari d’Ona Mediterrània. Secretària d’organització de les Joventuts d’Esquerra Republicana a les Illes. Entre les seves aficions, la música i la moda.

Joan Gaià (Més-Esquerra)

Manacor, 1985. Llicenciat en ciències polítiques i ciències del treball per la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau de recursos humans. D’administratiu a formatger passant per electricista, ha fet de la seva afició i la seva vena pagesa la seva professió: fa formatges de cabra.

Mateu Marcé (MÉS-Esquerra)

Manacor, 1986. Mestre de primària especialista en educació física al col·legi Sant Vicenç de Paül. Entre d’altres, ha estat monitor de tennis, taxista, cambrer o monitor de temps lliure. És membre de la colla castellera Al·lots de Llevant. Entre altres aficions, la fotografia i el tennis.

Maria Antònia Truyols (PSOE)

Manacor, 1966. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid. Professora al Departament d’Economia Aplicada de la UIB. Directora de l’ATIB entre els anys 2009 i 2011 i 2015 i 2019.

Artur Aguiló (PSOE)

Manacor, 1995. És perruquer i ha fet de dependent a diversos establiments comercials. Actiu socialment a la seva barriada, la de la Torre, ha estat lligat a diferents comissions de festes. Amant de la música, la dansa, el teatre i el món de l’art en general. S’illoter d’estiu.

Jaume Rigo (PP)

Manacor, 1973. Ha cursat estudis de química i de psicologia i des del 1998 és el responsable del Centre Universitari de Manacor. Implicat en la vida associativa de Manacor en l’àmbit escolar i religiós, és un gran aficionat al joc de l’Scrabble en català.

Jaume Mut (PI)

Manacor, 1985. Grau d’art dramàtic per l’ESADIB, ha participat en nombrosos espectacles de teatre a Manacor i també en algunes sèries d’IB3. Futbolista, ha jugat entre d’altres al Manacor i a Felanitx, i ha jugat molts d’anys a Tercera Divisió. És el president del PI a Manacor.

 

 

Back To Top
Search