skip to Main Content

Una trentena de persones acudeixen a la concentració “Cautiverio de ciudadanos”

“La gent de Manacor necessita saber com és que es tanca un nucli urbà i com és que es prenen més mesures restrictives dins els locals, quan l’increment de casos de Covid ha estat a tota la comarca i no sols a Manacor”, això deia el manifest que una representant dels convocants de la concentració “Cautiverio de ciudadanos” que va tenir lloc a la plaça de sa Bassa dissabte passat a les 19h.

Just abans de començar la lectura del manifest Poc més d’una desena de persones adoptaren postures amb un cert aire marcial, amb les cames obertes i cartolines davant el pit amb lemes contra Francina Armengol i el batle Miquel Oliver.

Davant ells, una vintena d’assistents semblaven donar suport a la concentraciós després sense més incidents. Els concentrats també es demanaven “si aquest increment és degut a les festes privades per què aquestes persones no són sancionades”, i s’interrogaven, sempre en castellà, “per què confinen un poble sencer però deixen oberts aeroports i ports”, alhora que demanaven “més patrulles als carrers” i apel·laven “als drets constitucionals”.

Back To Top
Search