Skip to content

“Vine i bota amb Ca de Bou”

Ca de Bou canta Ca de Bou. Ca de Bou canta Tots Sants. Hi ha un nou disc a l’horitzó. Els components de Tots Sants, ara liderats per Roger Pistola després de la desaparició de Xavier Ramis, es troben en ple enregistrament del seu primer disc. El grup està compost, a banda de Roger Pistola, per Álex Vadell, Jaume Estelrich, Joan Gelabert i Marcos Gil.

Precisament un dels temes que formarà part d’aquest primer llarga durada és la iniciàtica “Ca de Bou”, una peça que ja varen enregistrar els Tots Sants en el seu primer treball discogràfic i que, com diuen “ara nosaltres volem enregistrar de bell nou tractant d’actualitzar el so i donant-li un nou aire”.

Però la vertadera novetat no és aquesta, sinó que als components de Ca de Bou “ens agradaria fer d’aquest enregistrament una mena d’homenatge a totes les persones que ens heu donat suport sempre, a aquells que ens heu seguit i que en certa manera heu crescut al nostre costat”. Per això, diuen “quina millor forma que convidar-vos a formar part del projecte aportant la vostra veu i la vostra presència”.

És per tot això que els Ca de Bou conviden tots els seus seguidors a “venir dissabte que ve, dia 5 de maig a Can Lliro a les 16:30”. Amb les veus dels seguidors “enregistrarem els cors de la cançó”, aquella lletra que tothom sabia seguir: “Però per això mateix, ningú mos farà callar”. D’aquesta forma, acaben explicant, “sereu part del disc i del nostre projecte musical”.

A banda del moment de l’enregistrament de la cançó, l’esdeveniment també serà aprofitat per enregistrar el “making of” de cara a l’elaboració d’un videoclip amb tots els que s’animin a assistir-hi, així que “posau-vos ben guapos”, diuen.

Ca de Bou fa dos anys que començaren a assajar, i el 2016 feren el primer concert.

A banda de la cançó “Ca de Bou”, la resta de temes, onze, són originals de la nova banda.

El disc ja està tot enregistrat i ara mateix està en procés de mescla. “Confiam que no estigui gaire temps a ser al carrer”, explica el bateria Marcos Gil, que recorda que encara han de parlar amb la discogràfica.

Demanat sobre la diferència que hi pugui haver entre Tots Sants i els actuals Ca de Bou, Gil respon que “en la forma de fer les coses cap, som els mateixos i feim les coses de la mateixa manera”, tot i que reconeix que el fet de tenir “un altre cantant, fa que hi hagi un altre tipus de melodies, però la música és bastant com l’hem feta sempre. Tocam i el que surt i ens agrada ho anam fent”.

Back To Top
Search