Skip to content

Vint anys de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor: nova imatge i mateixa filosofia de feina

L’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor (EOI) està de festa. El centre públic d’ensenyament de Manacor compleix enguany 20 anys d’història i per celebrar-ho du a terme un capvespre de música, menjar i ball, tot sota el lema “Deu mil històries, una passió”. La directora de l’EOI, Llúcia Vanrell, explica que aquest lema “fa referència a tots l’alumnat que ha passat per l’escola al llarg d’aquests 20 anys i també a la passió que ens uneix: aprendre idiomes i conèixer noves cultures”. Vanrell afegeix que a l’EOI de Manacor s’hi pot estudiar alemany, anglès i francès i que al llarg dels anys han ampliat les modalitats: “Actualment comptam amb cursos presencials, de matí i capvespre, semipresencial i lliure”.
La festa serà el dia 17 d’abril a la plaça del Rector Rubí a partir de les 17 hores i comptarà amb el concert del cantautor Miquel Pujadó i el del grup Piolet Swing, així com amb una taula informativa sobre la preinscripció pel curs 2019-2020.

El nou logotip de la mà de l’alumna de l’IES Mossèn Alcover, Pei Guo

El nou logotip de l’EOI s’ha triat a través d’un concurs entre els alumnes de Batxillerat Artístic de l’IES Mossèn Alcover, sota la coordinació del professor José Antonio Troya Rodríguez.
Troya va remarcar la importància que té per als alumnes treballar en un projecte perquè és una feina real. “És un repte com a dissenyadors i una motivació per a crear” explicà.
Aquest concurs és una mostra de la bona relació i l’esperit de cooperació entre l’escola i l’institut: “Volíem un nou logo que fos marca de l’escola i teníem clar que volíem que els creadors fossin els alumnes del Batxillerat Artístic de l’IES Mossèn Alcover, centre on l’escola hi té la seva seu principal” explica la directora de l’EOI.
El divendres passat es va dur a terme el lliurament del premi consistent en material de dibuix, tant a la guanyadora, Pei Guo, així com a la finalista, Elia Pocoví.
La guanyadora del concurs va explicar que el seu disseny consistia en un globus de còmic que representa “la parla d’una persona” i que la lletra o “és com un ull, per donar a entendre que amb la llengua podem visualitzar el món i comunicar-nos amb ell”.
A la votació per triar la nova imatge hi participà tota la comunitat educativa de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor. “Tant alumnat, professorat, com el Personal d’Administració i Serveis així com les tres auxiliars de conversa han pogut prendre part en l’elecció del nou logo” explica Vanrell.

Back To Top
Search