skip to Main Content

22 joves qualificats faran feina mig any a l’Ajuntament de Manacor

Els vint-i-dos joves que s’incorporen aquesta setmana com a treballadors de l’Ajuntament de Manacor són titulats universitaris o tècnics superiors de formació professional. Tots han acabat els seus estudis i gaudiran d’un contracte de treball en pràctiques. Per això durant set mesos s’integraran en diferents departaments i institucions municipals.
La batlessa els ha rebut oficialment, acompanyada d’altres regidors de l’equip de govern i els ha dit: “Avui és un dia d’alegria perquè tots vosaltres teniu l’oportunitat de fer feina d’acord amb el que heu estudiat i des de l’Ajuntament gràcies a vosaltres podem tirar endavant nous programes i nous serveis per millorar Manacor”.
La incorporció d’aquests joves a la plantilla de l’Ajuntament fins el juliol de l’any que ve és gràcies a un programa del SOIB Joves Qualificats.
Els nous treballadors es distribuiran entre els departaments de Cultura, Participació Ciutadana, Sancions, Medi Ambient, Comerç, Serveis Socials, Policia, Arxiu, Esports, Festes, Cementeri, Educació, Urbanisme i Secretaria. També a l’Escola de Mallorquí, l’Espai Na Camel·la, la Institució Alcover i el Museu d’Història.

Back To Top
Search