Skip to content

Premi als millors estudiants universitaris del curs 2014-2015

Maria de Lluc Nevot, Jordi Ballester i Sebastià Capó són els tres millors estudiants universitaris del municipi de Manacor. Així ho certifica el Premi als Estudis Universitaris curs 2014-2015 que l’Ajuntament i el Centre Universitari de Manacor els han concedit a cadascun d’ells. Els estudiants han rebut el premi en una senzilla cerimònia al Centre Universitari de Manacor a la qual han assistit Pedro Rosselló, batle de Manacor; Catalina Riera, regidora d’Educació; Jaume Rigo, gerent del Centre Universitari i els alumnes premiats acompanyats de les seves famílies.

En començar la cerimònia els tres alumnes sabien a que tots tres pujarien al podi que reconeix els tres millors estudiants del curs 2014-2015 però no coneixien en quin ordre havien quedat. A les onze en punt, el gerent del Centre Universitari desvetllava el misteri. Maria de Lluc Nevot Caldentey, graduada en Treball Social per la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut la millor qualificació de Manacor en aquest darrer curs amb una nota mitja de 9,76 i set matrícules d’honor.

Jordi Ballester Caldentey, dels estudis de Grau d’Enginyeria Telemàtica a la Universitat de les Illes Balears, s’ha proclamat segon millor estudiant del municipi amb una nota mitja de 9,46 i cinc matrícules d’honor. I Finalment Sebastià Capó Bauzà, estudiant del grau de Biologia a la Universitat de les Illes Balears, amb una nota mitja de 9,30 i nou matrícules d’honor, ostenta la tercera posició en quant a qualificacions dels estudiants manacorins.

Els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic a aquells estudiants que demostren tenir el millor nivell acadèmic del nostre municipi i posar la seva tasca com exemple per als joves que comencen a estudiar i la població en general.

D’entre les desenes d’estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors, atorgant a aquests alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500€ pel guanyador, 300€ pel segon classificat i 200€ al tercer.

Back To Top
Search