skip to Main Content

40 comerços manacorins al mapa del comerç electrònic

La Fundació Bit ha creat un mapa interactiu perquè puguem conèixer en un sol clic quins negocis ofereixen els seus productes per Internet

Més Salut, la Creperia, Ca’n March, Mercadona, Ca’n Garanya, Vins Miquel Gelabert, Pere Seda, Sa Fonda, Pollos Salas, Ofi-illa… Aquests són alguns dels comerços i negocis que ofereixen serveis a través d’Internet a Manacor i que formen part del mapa interactiu que la la Fundació Bit ha elaborat perquè tenguem accés directe a empreses i entitats que ofereixen servei via e-commerce o també per correu electrònic o eines de missatgeria com ara whatsapp. Entre altres ens que també hi figuren hi ha l’IES Manacor, l’Acadèmia de Rafel Nadal, els Multicines Manacor o la Parròquia dels Dolors.

La Fundació Bit recorda que “en aquestes circumstàncies, molts comerços, tot i tenir les portes tancades, mantenen la seva activitat online gràcies al comerç electrònic”

La Fundació Bit recorda al petit comerç “les eines que té a la seva disposició així com el nostre directori d’empreses tecnològiques a Balears que segueixen operatives en aquests moments. Aquestes empreses vos poden assessorar i ajudar a muntar un comerç electrònic, ara més necessari que mai”. Per entrar a formar part d’aquest mapa, ara mateix, recorden també, no cal que es faci directament e-commerce, sinó que n’hi ha prou que la comunicació es faci per correu electrònic amb el client, per exemple.

Amb aquest enllaç podeu accedir al mapa: https://tinyurl.com/compraIB

Back To Top
Search