skip to Main Content

400 alumnes d’onze escoles de Manacor participen a la volada de globus i estels a favor d’un nou espai per a la salut mental

Alumnes d’onze escoles de Manacor han participat avui al parc municipal en una volada d’estels. Una acció que forma part de la campanya “Un nou espai per a la salut mental” que l’Associació Estel de Llevant desenvolupa durant el 2016.

En aquesta activitat hi han participat més de quatre-cents alumnes de sisè de primària de els escoles del municipi de Manacor; per tant, els estudiants de les escoles Molí d’en Xema, Mestre Pere Garau, La Salle, Jaume Vidal, Simó Ballester, Sant Francesc d’Assís, Sant Vicenç de Paül, Mitjà de Mar, Ses Comes, Puresa de Maria i Es Canyar. Durant el mes de maig els alumnes han pogut conèixer de més a prop la salut mental amb l’activitat que els ha preparat l’associació Estel de Llevant, que els ha presentat un còmic elaborat pels usuaris i usuàries de l’entitat pro salut mental. Posteriorment, els nins i nines han fet els seus propis estels a cadascun dels centres. Un estels que avui han intentat enlairar juntament amb els globus que han amollat per fer volar els seus desitjos en relació a la salut mental.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya “Un nou espai per a la salut mental”, que Estel de Llevant desenvolupa durant el 2016 amb diverses activitats esportives, culturals i socials amb el doble objectiu de donar més visibilitat a la salut mental i d’implicar la societat de la comarca de Manacor i de l’illa de Mallorca en la recaptació de fons per fer front a la reforma de la futura seu, una nova seu amb més espai que des de l’associació consideren “imprescindible davant el creixent nombre de persones ateses i de serveis prestats”.

La campanya “Un nou espai per a la salut mental” compta amb el suport de l’Ajuntament de Manacor, FEBAFEM Illes Balears i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat; la col·laboració de la Fundació Mapfre, i el patrocini privat de Janssen, l’Obra Social La Caixa, Colonya Caixa Pollença i Casal Mallorquí.

Back To Top
Search