skip to Main Content

Els establiments ‘manacorinitzats’ impulsen la II Fira Stocks Fora! i un espai gastronòmic

Els negocis i comerços que formen part del grup per al desenvolupament local i comercial de Manacor, Manacoritza’t, ja tenen a punt la segona edició de la Fira Stocks Fora! Es tracta d’una iniciativa que pretén acostar el comerç i les empreses de Manacor als possibles clients amb les 27 parades de la fira. A més, també pretén dinamitzar la plaça de ses Verdures amb alguns bars manacorins que oferiran un tast dels seus plats i begudes.

“Hem detectat que molta gent passeja per la ciutat els dies festius, amb aquesta iniciativa volem obrir la porta dels negocis manacorins i de la plaça de ses Verdures a tots els que ens visiten”, explica la comerciant Antònia Roig, que forma part activa del grup Manacoritzat’t. I és que la II Fira Stocks Fora coincidirà amb el mercat del proper dilluns dia 2 de maig, que és festa local a tot el municipi de Manacor. La fira oferirà bons preus als clients perquè permet que els comerciants puguin treure del magatzem articles de temporades passades a preus rebaixats, “a més d’articles nous i d’ofertes especials”, concretà Ana Díaz, que juntament amb Bel Duran i Antònia Roig formen part del col·lectiu Manacoritzat’t.

“Des de l’Ajuntament estam orgullosos que els col·lectius manacorins decidesquin emprendre noves accions per millorar el nostre municipi i aquesta fira n’és una bona mostra”, explicà la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera. Així, el proper dilluns dia 2 de maig les vint-i-set paradetes de la segona fira Stocks Fora! ompliran l’entorn de la plaça de ses Verdures i del carrer del Mercadal. A més, “és una fira amb valor afegit perquè els que la visitin podran gaudir de la música en directe del grup Sac de puces, i també trobaran les propostes gastronòmiques de diferents bars i restaurants just devora els productes excel·lents que s’ofereixen a la plaça de ses Verdures”, explicà el regidor de Comerç, Bernadí Bou.

“És una manera de complementar el mercat setmanal i de fer presents al centre de vianants molts negocis de Manacor que estan en altres barris”, afegiren els representants de Manacoritza’t. A més, des del col·lectiu anunciaren que durant les properes Fires i Festes es llançarà una campanya promocional que implicarà els prop de 220 comerços que estan adherits al grup Manacoritza’t.

Back To Top
Search