Skip to content

Neix l’Associació de Joves de Porto Cristo, amb la intenció de dinamitzar l’ambient juvenil de la vila portenya

Una vuitantena de joves d’entre setze i trenta-cinc anys de Porto Cristo s’han constituït en associació per intentar donar una mica de vida juvenil als llargs hiverns portenys.

L’ens té per nom Associació de Joves de Porto Cristo, i ja en les setmanes prèvies a la seva estrena havia organitzat un concurs per triar un logotip per a l’associació, que inclou un símbol tan portuari com l’àncora.
La nova entitat portenya vol organitzar accions barates, amb poc cost i que en cap cas no suposin l’ingrès propi de doblers. Així, diumenge passat, amb el clàssic “cadascú du una cosa”, organitzaren un chillout que va aplegar més de dues-centes persones a les coves Blanques, amb la participació de diversos DJ. Així mateix, un grup important de prop de trenta socis de l’associació va participar al tradicional concurs de paelles, on guanyaren el premi a la millor estètica i s’endugueren una barbacoa.
L’associació, que ja s’ha dividit en diferents comissions d’edat per dur a terme activitats que s’avenguin amb els interessos de cada un dels socis, té com un dels objectius pròxims l’organització d’un correbars.

Back To Top
Search