Skip to content

“Pacífico Atlántico”, un viatge per la mar gran

Després de diversos anys des de l’edició del seu anterior treball “Camaleón emocional”, Carles Grimalt torna a l’escena musical amb un nou disc titulat “Pacífico Atlàntico”.
“Un àlbum ple d’energia guitarrística i picades d’ullet al llenguatge mariner, en el qual propòs un viatge per alta mar”, explica el músic i regidor de l’Ajuntament de Manacor. A Pacífico Atlántico els “sons d’acordions conjuguen amb trompetes i trombons amb distorsions de fons. I en cada tema del nou àlbum conviuen “les tempestes sonores i la calma elèctrica”.
Grimalt assegura que es tracta d’un disc que “trenca amb la seva anterior línia de treball més “pop” i que cerca un so més cru i rocker”. Gravat entre els estudis mallorquins de “Hell ‘s Kitchen”, “La caja del ruido” i la “Casa de la Primavera” pel mateix Grimalt, qui també ha portat les regnes de la producció artística, trobem nou cançons que parlen de la recerca i la pau interior.
En la gravació ha comptat amb la col·laboració d’Ángel Rios (Anegats, Manfel) a la bateria, Antoni Bauçà a les guitarres, Juan Muñoz al baix, Jaume Cerdà (Dinamo, U Jazz Quartet) a la trompeta, Miki Rotger al saxo i els manacorins Lau Puig al trombó i Carme Gibanel com a veu principal en el tema “Ella & ella”.

Back To Top
Search