Skip to content

La platja de Porto Cristo ballarà a ritme del funky de La Groove

La platja de Porto Cristo es mourà dia 13 d’agost a ritme de funky amb els sevillans La Groove, que actuaran acompanyats pel DJ Acción Sánchez de SFDK, en el concert d’estiu de Renou Col·lectiu. El cartell del concert, que s’ha convertit ja en una cita musical obligada durant les vacances estiuenques, es completa amb altres tres propostes de les Illes. Marcos Collado i dee7 amb Derrick Burrows Project. Saxophobia Funk Project “amb vents i molt bona festa damunt l’escenari”. I el manacorí Mantoshit Live, “electrònica amb un toquet de locura”, en paraules dels organitzadors.

La Groove va néixer a finals de l’any 2009 a Sevilla de la unió del conegut MC Putolargo amb membres de la banda de funk/soul La Via i el grup de rap Proyecto Mayhem.
L’objectiu de la banda és unir tots els vessants de l’anomenada “música negra”, barrejant funk, soul, g-funk i hip hop per a crear un estil que esdevé molt personal i original en els seus treballs d’estudi i especialment en els directes. “Ritmes marcats i potents, baixos trepidants, harmonies al més pur estil soul i les particulars veus de Putolargo i Emilio Sinclair són les característiques principals de la música de la Groove”, segons expliquen a la xarxa els components de la banda.
Tots i cada un dels membres del grup tenen un ampli historial de concerts a les seves esquena, i han aconseguit una química especial en els escenaris. A principis de 2011 varen treure al carrer el seu primer EP titulat La Groove, amb 5 temes de diferent tall però tots dins del so negre i amb col·laboracions de la talla d’Andreas Lutz (O’Funkillo), Alba Molina (La teva cara) i Llegendari (Dogma Crew).

Back To Top
Search