Skip to content

Tomeu Seguí Campins, dissabte a l’orgue del Convent

Dia 21 de gener estava programat el concert de l’organista Tomeu Seguí. L’alerta taronja i la mala situació de moltes carreteres de Mallorca feu impossible que Seguí fos present a Manacor, en el seu lloc oferí el concert Bàrbara Duran.

Recordem que Tomeu Seguí obtingué el diploma d’orgue al Conservatori de Saragossa l’any 2004. Del gener del 2004 a juny del 2005, fou organista titular de l’Escolania de Blauets de Lluc i formà part també de l’orquesta barroca Arx Musicae. L’any 2006 funda el Festival Internacional de Música Antiga de Caimari on desenvolupà la funció de director artístic i coordinador, un festival que comptà amb figures com Gustav Leonhardt, Jordi Savall, Il pegaso. Ha perfeccionat la seva formació a la Civica Scuola di Milano (departament de música antiga) amb Maurizio Croci (clavicèmbal) i Lorenzo Guielmi (orgue), així com també forte piano amb Arthur Schoonderwoerd a L’ESMUC de Barcelona.

L’any 2009, crea l’escola de música a L’Eco escola Sa Llavor, essent professor de música, piano i clavicèmbal. De 2011 a 2013, es trasllada a Fribourg (Suïssa), per estudiar orgue a l’Haute Ecole de Musique de Lausanne, sota la direcció de Maurizio Croci, i treballar com a organista titular de Siviriez, Le Cret i a l’Eglise de Cordeliers (Fribourg).

Ja al 2014, realitzà concerts a Mallorca i gestionà el Festival Internacional de Música antiga de Caimari. Al costat de la Fundació és Convent, creà “Stylus Fantasticus”, un cicle de concerts amb visites concertades als orgues més prestigiosos de Mallorca.

Dissabte dia 18 Tomeu Seguí acudeix amb el repertori previst anteriorment, que inclou peces de Kerll, Frescobaldi, Storace, Frogerber i Scarlatti. El concert coincideix amb una visita cultural de l’Associació es Convent d’Inca que visiten Manacor amb la col·laboració de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Back To Top
Search