Skip to content

“A Porto Cristo no s’ha votat en clau estatal, hem pujat en vots. AIPC hauria de governar per atendre els portenys tal com es mereixen”

“Estam satisfets amb la resposta que hem rebut dels electors de Porto Cristo. No s’ha votat en clau estatal, hem pujat en vots, tot i que no ens han bastat per assegurar el tercer regidor a què aspiràvem, però som la força líder al port”, assegura la cap de llista per Agrupació Independent de Porto Cristo, Antònia Llodrà. Tot i que des d’AIPC “no estam en converses amb cap partit i no hem rebut cap petició de ningú per reunir-nos”, Llodrà té clar que “després d’aquests darrers quatre anys sense cap regidor a Porto Cristo i amb un govern pràcticament absent, s’ha demostrat que AIPC hauria de formar part del futur pacte a l’Ajuntament per atendre els portenys tal com es mereixen”.

Pel que fa a una hipotètica aliança amb el PP i el PSOE, la líder dels de Porto Cristo admet que “ens asseurem amb tots els grups excepte amb VOX, però no veig possible una entesa entre populars i socialistes, sobretot amb el panorama que s’ha obert després de la convocatòria d’eleccions generals el mes de juliol”. Amb tot, Antònia Llodrà ja ha tengut els primers contactes amb la resta de candidats a la batlia. Assegura que diumenge va felicitar els líders de MÉS, el PP i el PSOE. “Nosaltres sabem fer feina per Porto Cristo i per Manacor. Hi estam disposats i hi som. Ara ens toca esperar quins són els escenaris que s’obren amb les primeres negociacions entre els partits majoritaris”, conclou.

Back To Top
Search