Skip to content

“Estam a l’expectativa de rebre instruccions de la direcció del partit, però fins ara a Manacor VOX no ha posat cap línia vermella a ningú”

Conscients que no tenen pràcticament cap opció de governar a Manacor, el líder local de VOX, Esteve Sureda, admet que “no descartam donar suport al futur govern de manera puntual en determinades iniciatives”. Però tot està condicionat a les decisions de la cúpula que a Balears dirigeix Jorge Campos i també a les estratègies que dicti Santiago Abascal des de Madrid. “Estam a l’expectativa de rebre instruccions de la direcció del partit, ja ens hem reunit amb els membres de VOX a Manacor i ara falta saber quin és el full de ruta del partit perquè sabem que tot estarà condicionat a la negociació del Govern i del Consell”, explica Sureda.

Per al candidat local de VOX, la millor notícia d’aquestes passades eleccions “és el segon regidor que hem aconseguit a Manacor perquè segons els càlculs que manejàvem, sabíem pràcticament segur que entràvem a l’Ajuntament amb un regidor, ha estat una alegria comptar amb dos representants”.
Pel que fa a possibles pactes ,“ens podríem entendre amb el Partit Popular, però els regidors no ens basten per formar majories. Ni tan sols afegint els d’AIPC. Tots sabem que és complicat governar en minoria i per això veim difícil arribar al govern i a la gestió municipal aquests quatre anys que tenim davant. Estic convençut que arribarà el nostre moment”, assegura el líder de VOX a Manacor.

Back To Top
Search