skip to Main Content

Adéu a les terrasses ampliades

L’Ajuntament de Manacor ha emès un comunicat amb el qual explica que totes aquelles terrasses que varen ampliar per pal·liar els efectes negatius de la pandèmia i que ocupin espais destinats al trànsit rodat o a l’estacionament de vehicles, tenen fins al pròxim 17 d’octubre per retirar-les.

El delegat de Serveis Generals, Carles Grimalt ha informat aquesta setmana a través d’una nota de premsa que les terrasses que es van ampliar durant l’any passat, ocupant espais destinats al trànsit o a l’estacionament de vehicles s’hauran de retirar.
“La situació epidemiològica de la COVID-19, que ha evolucionat favorablement reduint la incidència acumulada de contagis. Per aquest motiu, el Govern de les Illes Balears ha flexibilitzat les mesures, entre les quals es permet el serveis de restauració de bars, cafeteries i restaurants amb una cabuda a l’interior del 75 % i del 100% a les terrasses de la capacitat màxima autoritzada” explica el comunicat mentre afegeix que “per ajudar als bars i restaurants a pal·liar els efectes econòmics negatius la pandèmia va general al sector, l’Ajuntament de Manacor va decidir autoritzar l’ocupació de la via pública destinada al trànsit o estacionament de vehicles immediatament adjacents a les terrasses o façanes dels locals de restaurants, bars o cafeteries per la seva ocupació provisional. Aquesta autorització de caràcter excepcional, provisional i temporal, es va concedir el 2020 i ha estat prorrogada també l’any 2021. Atesa la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, el consistori ha decidit posar fi a aquestes autoritzacions”.
Per aquest motiu, a través d’aquest comunicat, des de l’Ajuntament es comunica als bars, restaurants i cafeteries que actualment gaudeixen d’aquesta autorització que disposen fins al pròxim 17 d’octubre de 2021 per retirar les terrasses concedides amb aquest caràcter provisional.

Back To Top
Search