skip to Main Content

Adoctrinament

Marta i Sebastià

Aquesta setmana passada, es veu que uns pares es queixaren d’una pancarta que, amb el lema “LLIBERTAT PRESES POLITIQUES”, havíem col·locat a casa nostra. Es veu que adoctrinàvem els seus fills!

Nosaltres, com a pares, hem d’educar els nostres fills, i els mestres i professors els donen coneixements i confiam plenament que fan bé! Així que si és el cas els pares els hauran explicat als fills què significava la pancarta o n’hauran pogut parlar dins classe.

Per desgràcia, hem hagut d’anar a moltes manifestacions per defensar el que creim que és millor per a la nostra societat, la llengua, la democràcia, la llibertat, el territori…i a les manifestacions duim amb nosaltres la nostra filla i volem que la comptin com un assistent més perquè creim que defensam el millor per al seu futur. Més endavant, amb l’educació que li donam a casa i els coneixements de l’escola, podrà decidir pel seu compte què pensa que és millor per a ella i la societat.

Imaginam que aquests pares que es queixen de la pancarta mai no deixen sols els seus fills davant la televisió ja que si no rebran un adoctrinament immens, fins i tot als dibuixos, en Goku que nomes es baralla, en Xinxan que en qualsevol moment s’abaixa els calçons i ni parlar de com de masclistes poden arribar a ser els dibuixos i si ens traslladam a segons quines televisions que només mostren les baixeses de les persones que hi surten, ni en parlem! Reflexionau-hi!

I sí! Demanam la llibertat per a unes persones que estan tancades des de fa dies per defensar el que varen dir en un programa electoral i que sortiren elegides per la majoria dels vots dels catalans, que estan tancades sense ser comdemnades per cap tribunal, que representen una societat pacífica i madura i, en canvi, hi ha gent comdemnada com puguin ser polítics, empresaris o cunyats del rei, que han estat comdemnats per robar els nostres doblers i en canvi viuen lliures i ens continuen governant i decidint el futur del nostre país, un país on ens feren creure que vivíem en democràcia i on es repectaven els drets i les llibertats de les persones però hem comprovat que no es així, per tant: “LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLITIQUES, JA!”

Back To Top
Search