Skip to content

Els adults de 9Ritme passen a la final de Vive tu sueño que disputaran a nivell estatal

El passat dissabte 11 de febrer, al Teatre d’Artà, es va celebrar la gala de la final autonòmica de Vive tu sueño. L’estudi 9Ritme hi participà amb els grups Mixdancecrew (adults) i SEF megacrew (adolescents). Tots ells varen participar a la modalitat de dansa urbana.
El ” SEF megacrew ” van obrir la gala amb una coreografia d’exhibició,de Miki Galmés. Van destacar per la seva compenetració i coordinació, tenint present que era un grup de 29 components.
El grup d’adults va competir a la categoria premium (ballarins de més de 35 anys), i van quedar classificats per passar a la final, d’àmbit estatal, que es celebrarà el diumenge 26 de març, a Madrid. El grup mostrà un gran entusiasme, energia i coordinació damunt l’escenari. Mixdancecrew està format per 11 components, tots ells és la primera vegada que participen a una competició i alguns d’ells és el primer any que ballen.
El jurat de la competició va destacar el gran nivell dels grups que es van presentar a la categoria de dansa urbana, de Mallorca.

Back To Top
Search