skip to Main Content

Antoni Pastor demana al Consell que faci inversions urgents a l’Hipòdrom

A través d’una moció del grup de consellers del PI a la màxima institució mallorquina demanen mesures per reviscolar el trot a Manacor i que no es va aprovar per part del govern insular.

L’exbatle de Manacor i portaveu del PI al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, va presentar una proposta al Consell de Mallorca en què demanava que s’invertís urgentment en el manteniment de l’Hipòdrom i en concret, que en el termini de 60 dies l’equip de govern del Consell presentàs un pla detallat d’inversions i un projecte de foment de l’esport hípic per a l’hipòdrom de Manacor i la comarca, pel període 2019-2025. La proposta fou rebutjada pels vots de la majoria de govern.

Aquests són els acords que des d’El Pi demanaven que s’aprovassin:

1. El Ple del Consell de Mallorca insta al Departament de Desenvolupament Local i a l’IEHM perquè, en el termini de 30 dies, presentin davant d’aquest plenari una proposta detallada d’intervencions de manteniment urgents a l’Hipòdrom de Manacor i els informes tècnics que calguin per a garantir que les instal·lacions no representen un perill ni per a la seguretat, ni per la salut tant dels usuaris de les mateixes com dels cavalls.

2. El Ple del Consell de Mallorca insta també al Departament de Desenvolupament Local i a l’IEHM perquè, en el termini de 60 dies presenti davant d’aquest ple un pla detallat d’inversions i un projecte de foment de l’esport hípic per a l’hipòdrom de Manacor i la seva comarca, pel període 2019-2025.

Back To Top
Search