Skip to content

El període voluntari de pagament de tributs municipals comença dia 15 de setembre i acaba dia 3 de desembre

L’Ajuntament de Manacor, a través de l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB), duu a terme la recaptació de tributs de cobrament periòdic anual dels rebuts municipals.

Per raons de seguretat i eficàcia (diu el comunicat remès per l’Auntament), enguany serà el darrer any en què els contribuents rebran a ca seva avisos de pagament per carta. A partir de l’any que ve, l’obtenció dels avisos de pagament en període voluntari d’aquests tributs s’ha d’obtenir per via telemàtica, a través del CARTER VIRTUAL D’AVISOS, introduint el codi de contribuent, al web de l’ATIB (www.atib.es >; carter virtual d’avisos)

L’obtenció dels avisos de pagament també es pot fer de forma presencial a qualsevol oficina de recaptació de l’ATIB. La de Manacor està situada al carrer Pius XII, 17, baixos. Es recomana sol·licitar cita prèvia, que es pot demanar per internet (www.atib.es >; Cita Prèvia) o telefonant al 971 678 404.

Per pagar els impostos i les taxes municipals la ciutadania pot utilitzar el pagament telemàtic o acudir a la seva oficina bancària.

Des de l’Ajuntament de Manacor informen que el període voluntari de pagament de l’any 2018 és de dia 15 de setembre al 3 de desembre del 2018.

Back To Top
Search