skip to Main Content

Antoni Pastor: “La sentència canvia completament com serà el Manacor del futur”

L’exbatle manacorí Antoni Pastor fa una valoració molt positiva de la sentència del suprem, per dos motius: “Pel tema econòmic, perquè hauria deixat l’Ajuntament en una situació molt compromesa, i perquè tot i no crear jurisprudència, si que crea doctrina, i aquest fet pot canviar completament com ha de ser el Manacor del futur”.

Pastor també destaca “que tots els grups vàrem ser capaços d’anar de la mà en aquest tema, i vull agrair públicament el suport de Sebastià Gaià, amb qui normalment teníem molt mal de fer arribar a acords, i en aquest cas pactàrem l’estratègia de la defensa i la contractació d’un jurista”.

Pastor opina que “és una sentència justa”, tot i que veu que “és una qüestió interpretable”. L’Ajuntament, diu l’exbatle, “en cap moment va qüestionar la valoració del sòl, sinó la seva qualificació”. Tot i que comprèn que “l’altra part entendrà que no és justa”. Pel que fa al conveni que originà el conflicte, que mai va arribar a ser signat, Pastor recorda que “fins i tot aquestes famílies, abans que acabàs el termini ja varen demanar l’expropiació”. Pastor acaba reconeixent que s’ha sentit alleujat per la sentència: “Si no hagués anat bé, les crítiques ara anirien cap a la meva persona. És una cosa menys que em poden retreure”.

Back To Top
Search