skip to Main Content

“Aquests desperfectes no es fan d’una setmana per l’altra, el que falla és el manteniment”

La pista d’atletisme té centenars d’usuaris cada dia. N’hi van del Club Atletisme Manacor, de TotalFit, dels Xendenguets, de Mou-te… Però sembla que en falla el manteniment. O això és el que pensa l’atleta Tomàs Pomar, que ha denunciat amb algunes imatges durant les darreres setmanes l’estat d’abandonament que pateixen les instal·lacions. “Jo simplement vaig fer quatre fotos però en tenc una col·lecció. És una assignatura pendent. Aquests desperfectes no es fan d’una setmana per l’altra. El que falla és el manteniment”, diu Pomar, mentre recorda que “el que fa que un poble sigui guapo és el manteniment i això depèn de les institucions. Vaig començar això perquè a la pista de l’atletisme l’estimam i la cuidam, però això arriba un moment que no sols depèn dels usuaris. I aqui és on hi ha d’haver voluntat política, que no arriba mai”. Pomar reconeix que després de l’assemblea oberta pogueren recuperar la competició, però també recorda que “amb el projecte inicial del 2007 es preveia que l’edifici es perllongava fins a línia de meta, que s’hi feia un gimnàs per fer-hi entrenament si plovia, una sala de material i un videofinish. Res d’això ha arribat”.

La denúncia pública a través de Twitter efectuada per Tomàs Pomar ja ha tengut el seu efecte: “Ens han convocat per a dimecres que ve a les 13h. Hi anirem, però ja vaig dir al delegat d’Esports que els qui ens cuidam d’associacions sense ànim de lucre i clubs esportius els dematins feim feina, i posar una reunió a la una dificulta la cosa”.

Pomar es queixa de “la resistència que pareix que posa l’Ajuntament a comprar una videofinish, quan a Palma al Prínceps d’Espanya han modernitzat i actualitzat la pista. No tenir videofinish és com tenir un camp de futbol sense porteria, o una pista de vòlei amb la xarxa a una alçada diferent de la reglamentària”.

No sabem què passarà, però Pomar reconeix també que “estic cansat de fer de ca de bou i anar al personal de manteniment, i no atribuesc la culpa a ningú. Però aquesta no és la meva feina”.

Back To Top
Search