skip to Main Content

Arnau Company parlarà sobre la Transició espanyola al Dilluns de l’Obra

Dilluns dia primer d’abril, a les 20.00 h, el bar Xarop de Manacor, situat al número 18 de la plaça de Ramon Llull, serà de bell nou l’escenari d’una altra conferència dels Dilluns de l’Obra. Es titularà La transició democràtica. Cap a una visió històrica crítica” i serà impartida pel professor d’història contemporània Arnau Company.

El ponent hi reivindicarà la necessitat de tractar, des d’un nou enfocament crític, el període transcorregut entre la mort del dictador feixista Francisco Franco i l’anomenada Transició Democràtica, sempre des de la perspectiva que dona la quarantena d’anys transcorreguts d’ençà que tengueren lloc els dos esdeveniments històrics. Així mateix, ens parlarà de la necessitat de plantejar, malgrat el canvi de règim, les continuïtats i les ruptures entre l’etapa dictatorial i el nou règim democràtic.

N’Arnau Company i Mates és doctor en Història Contemporània per la UIB. Ha centrat les seves línies de recerca en la història dels mitjans de comunicació a les Illes Balears i en el període de la Segona República i la Guerra Civil a Mallorca.

OCB-Manacor

Back To Top
Search