Skip to content

“Avui Miquel Oliver és més conegut que fa quinze dies”

Pep Bauçà, a través de De Franc Digital, la publicació que dirigeix, va ser dels primers a posicionar-se en veure la carta de Rafel Nadal

Per què dius que està mal assessorat, Rafel Nadal? Poses en dubte, fins i tot, que hagi escrit ell la carta?
Crec, vaja estic convençut, que la idea de publicar la carta no sorgeix del propi tenista. Algú del seu entorn, molt molest particularment amb el batle Oliver, li ho va proposar i ell accedeix sense mesurar les conseqüències. També pens que, després de tot el terratrèmol que s’ha generat més enllà de Manacor (fet que es volia evitar) ara com ara aquesta carta tampoc veuria la llum. També estic convençut que la carta no està escrita pel mateix tenista, ara bé des del moment que la subscriu, lògicament l’assumeix. Sota el meu modest punt de vista, va ser un error per part seva.

Vist el posicionament, la potència i la duresa de grans mitjans espanyols entorn de la qüestió, consideres encara un error per part de Nadal haver publicat aquesta carta?
Sí, com deia anteriorment crec que va ser un error per part seva. A mi particularment, em va sorprendre i molt. A més, de la manera que es va canalitzar també demostra certa desconfiança amb determinats mitjans locals. Respecte a la reacció de bona part dels mitjans espanyols, ell sabia per endavant que comptava amb el seu suport, si bé mantenc que la seva intenció era que el comunicat no transcendís més enllà del pont del Caparó.

Creus que la imatge de Miquel Oliver n’ha sortit perjudicada? I l’estabilitat de l’equip de govern?
Allò que és cert i segur és que avui, políticament i personalment, Miquel Oliver és bastant més conegut que fa 15 dies. El seu nom ha aparegut pertot arreu, fins i tot en mitjans de premsa escrita i digitals europeus. Crec que es va equivocar quan va decidir prestar-se a ser ‘entrevistat’ en determinats mitjans que no tenien cap intenció d’entendre o aclarir res. En clau local, no ho crec. Pel que fa a Mallorca, crec que fins i tot pot haver sumat algun adepte. Quant a l’equip de govern, per a mi pot haver estat el gran damnificat, més pels errors personals que polítics.

Pot ser “democràtic” un “tracte de favor”?
No crec que sigui una qüestió de democràcia. Consider que no és presentable que un Parlament (per molt democràticament que hagin estat escollits els seus integrants) aprovi una esmena o llei que únicament beneficiï un ciutadà. No existeix altre precedent arreu de l’Estat. A part que no és legal, políticament parlant no té defensa possible.

Back To Top
Search