Skip to content

Backgàmon, truc, futbolin, música i vici a rompre: tot a punt per al Revival Esperits

Ja està tot a punt. Dissabte dia 22 a partir de les 17 hores tendrà lloc un esdeveniment històric. Al local del Mig i Mig Copes s’hi retrobaranÉs un assumpte que s’anava gestant des de feia més d’un any, que sorgia per les ganes de retrobar gent que fa molt de temps que no es veia. I també, segons ens han explicat, la festa parteix del punt que els Esperits han marcat un tarannà, més que una manera de ser, una manera de viure. Els esperiters són gent que tota es coneix, que és com una família.

L’horabaixa s’encetarà a les cinc i consistirà en el que consistien els horabaixes dels Esperits: hi haurà cartes per jugar a truc, hi haurà backgammons, i hi haurà daus. No hi faltarà el futbolín, mític complement indispensable d’aquells horabaixes eterns i fugaços alhora, en què els clients dels Esperits hi entraven a les quatre per fer un cafè ràpid i en sortien amarats i amorosos passades les deu.

La trobada, en boca dels organitzadors, servirà per això, per intentar recuperar la màgia d’aquell local i d’aquella gent. Per això hi haurà la música que es va punxar durant les llargues dècades de vida dels Esperits, i que s’allargarà fins a les 23 h, en què la música ja no serà esperitera.

A la festa ja hi han confirmat assistència tots els qui varen dur el bar en qualque moment.

L’organització ens ha fet avinent que aquesta festa de dissabte serà l’embrió d’alguna cosa molt més grossa que arribarà l’any que ve…

Back To Top
Search