Skip to content

Obertes les inscripcions per al III Campionat d’Scrabble Ciutat de Manacor

El Club Scrabble Manacor ja té tota la maquinària en marxa perquè pugui disputar-se el III Campionat d’Scrabble Ciutat de Manacor. El club manacorí, que ja és una referència en el món de l’scrabble en català, ha tirat la casa per la finestra i proposa jugar el campionat a sis rondes. Cal tenir present que en la primera edició, participaren en el campionat manacorí 19 jugadors. A la segona edició es doblaren els participants i s’arribà als 41, una xifra a l’alçada dels millors campionats i que enguany s’espera superar, amb l’assistència dels jugadors del club manacorí (que enguany ja són 40) i també dels del nou club que ja s’ha posat en funcionament a Palma o del club pioner de l’scrabble a Mallorca, el de Porreres, o d’altres jugadors a títol individual que ja han participat en diverses competicions del club manacorí.

D’altra banda, des del Club Scrabble Manacor es vol convidar especialment aquells jugadors que practiquen el joc en línia a través de l’aplicació Apalabrados que s’animin a participar en la modalitat de tauler físic, molt més adrenalínica i apassionant que la fredor de la modalitat electrònica.

Els interessats a inscriure-s’hi ho poden fer enviant un missatge de correu electrònic a scrabblemanacor@gmail.com.

Un nou campió?
S’esperarà també la presència de jugadors del club d’Eivissa o vinguts del Principat de Catalunya. De fet, la primera edició se la va endur el Carles Cassanyes. El jugador sabadallenc tornà a Manacor a la segona edició per defensar el títol, però hagué de doblegar el genoll davant la fiabilitat del manacorí Joan Pascual. Veurem enguany qui pot endur-se el triomf final.

Premis nombrosos i variats
Enguany els trofeus del campionat han estat elaborats en ceràmica per Anastasia Egórova, autora de les delicades creacions de L’accent nou. Hi haurà trofeus, doncs, per als tres primers classificats i també per a l’autor de més scrabbles, la millor partida, la millor jugada i la millor jugada amb NY. El guanyador absolut, a banda del trofeu en ceràmica, s’endurà un quadre obra de la prestigiosa creadora manacorina Catalina Julve.

Hiper Manacor, Can Garanya, Es Fangar, Càrniques Sunyer, S’Heretge (formatges de la serra de Llodrà) i El Gall Editor seran la resta d’espònsors d’aquest campionat d’enguany.

Back To Top
Search