skip to Main Content

El batle es nega en rodó a remunicipalitzar el servei de recollida de fems: “No ho duim al nostre programa”

El grup municipal Més-Esquerra presentà en el darrer ple de l’Ajuntament una moció reclamant la remunicipalització del servei de recollida de fems. Cristina Capó adduí “una davallada en la qualitat del servei”, però també argumentà objectius diversos com ara “un estalvi econòmic, la brutor que hi ha en els carrers i també que amb el servei d’abastiment d’aigua s’ha demostrat que remunicipalitzar serveis acaba sent rendible”. Carles Grimalt hi anuncià el vot favorable: “Els manacorins hi sortirien guanyant i els treballadors estarien ben pagats”. Una postura semblant a la del PSOE. Sebastià Nadal hi anuncià el seu suport tot i admetre que “la cosa esta un poquet negra”, tot referint-se al presumible vot contrari de l’equip de govern. Nadal hi afegí que “si tens el control direce damunt els treballadors pots estar al corrent de les seves necessitats”.

Per part seva, en nom de l’equip de govern, el batle Pedro Rosselló acusà l’oposició de frivolitzar i d’atribuir “el fracàs d’un model de gestió a un cas concret”. Rosselló acabà admetent que “nosaltres no ho duim al nostre programa i crec en la gestió indirecta i continuaré apostant per la gestió indirecta” per explicar després que “no és gens clara la situació en què quedarien els treballadors”. El batle, a més, apel··la a arguments jurídics i econòmics per reiterar la seva negativa a la remunicipalització”.

Capó replicà que “és ver que a curt termini s’ha de fer una inversió molt alta, però és un risc que ha d’assumir l’Ajuntament si vol un bon servei” i afegí que “em sap greu que l’equip de govern no sigui prou valent per fer el mateix que va fer amb l’aigua”.

Volem, els Tastavins i Sureda
D’altra banda, Carles Grimalt insistí en la destinació dels beneficis de la Setmana Cultural del Vi. A la fi, s’aclarí que hi hagué uns ingressos de 5.000 euros que segons Antoni Sureda, “van destinats a pagar un sopar de 35 persones”. Grimalt replicà que és una vergonya que l’Ajuntament pagui 5.000 euros per un sopar d’agraïment per a 35 persones.

Back To Top
Search