skip to Main Content

Bernadí Bou deixa el càrrec de regidor i serà substituït per Antoni Sureda

El regidor del PP Bernadí Bou Barbosa deixa el seu càrrec a l’Ajuntament de Manacor i serà substituït per Antoni Sureda, el número 5 a la llista del PP. Bou que s’ha responsabilitzat durant el darrer any de les àrees de Comerç, Indústria, Sanitat i Consum anunciarà avui a les 13:30 en roda de premsa la seva decisió acompanyat del batle Pedro Rosselló i del seu company de partit Antoni Sureda.

Tot sembla indicar que la manca de temps per poder combinar la seva activitat professional com a metge amb l’activitat política haurien empès Bernadí Bou a prendre la decisió d’abandonar l’Ajuntament de Manacor.

El seu successor, Antoni Sureda, és un dels polítics més veterans del Consistori. Durant la passada legislatura, amb Antoni Pastor a la Batlia, va ser delegat de Serveis Generals, Agricultura i Son Macià, fins que el conflicte intern en el si del PP de Manacor el deixà a l’oposició.

Està per veure ara de quines àrees de govern es farà càrrec Sureda i si la seva entrada a l’equip de govern suposarà una reestructuració de les delegacions.

Back To Top
Search