skip to Main Content

Un calendari per servar la memòria

El Comitè de Son Coletes ja té a punt el seu calendari d’actes en memòria dels qui defensaren els ideals republicans. Enguany els actes començaran dijous dia 12 d’abril amb la presentació del llibre “Aurora Picornell. Escrits 1930-1936”, a càrrec del Col·lectiu Aurora Picornell. L’acte tendrà lloc a la llibreria Món de Llibres a partir de les 19:30 del vespre.

Com sempre, però, l’acte central tendrà lloc al cementeri de Son Coletes, on s’homenatjaran les víctimes de la repressió feixista. Actuacions musicals, xeremies, amollada de coloms i testimonis personals dels familiars de les víctimes configuraran un acte que en el seu moment va ser pioner a Mallorca en la recuperació de la memòria històrica.

Finalment, dijous dia 19 d’abril, a les 20h i a la seu de la Institució Alcover, tendrà lloc una lectura dramatitzada de “Les cançons perdudes”, una obra escrita per Jaume Miró sobre la peripècia d’una miliciana alemanya que desembarcà a Mallorca amb les tropes del capità Bayo.

Sopar per la República
Dia 13 d’abril i enguany amb la participació dels actors Joan Toni Sunyer i Sebastià Adrover llegint fragments de Vint dies de guerra, de Tomeu Ferrer, tendrà lloc el XVIII Sopar per la República organitzat per MÉs-Esquerra.

Back To Top
Search