Skip to content

El Campus Rock Manacor mostra la seva música amb un concert al Teatre

Manacor i el Conservatori Municipal han acollit per setè any consecutiu el Campus Rock, un cap de setmana intensiu en què músics professionals i joves amb ganes de desenvolupar el seu talent musical han conviscut amb l’objectiu de preparar un repertori de grans èxits del rock i arranjar algunes cançons escrites pels joves participants.

Els prop de trenta joves músics que han format part del VII Campus Rock Manacor durant els dies 3, 4 i 5 de febrer han pogut estar en contacte directe amb els músics professionals Toni Xuclà (Menaix a truà), Marc Grasas (Nua), Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto), la cantant Laia Badrenas o el músic manacorí Toni Nadal. Amb ells, els joves s’han dividit en diferents formacions de rock. Bateries, guitarres, baixos, instrumentistes de vent o teclistes han fet feina tot el cap de setmana sobre un repertori de cançons de Bob Dylan, balades dels grans clàssics del rock i algunes cançons emmarcades en l’anomenat rock dur.

Durant tot el cap de setmana, els joves músics han assajat i han afinat el repertori que diumenge horabaixa oferiren en el concert de clausura. A més, diumenge dematí, alguns dels compositors musicals més joves de Manacor presentaren les seves pròpies cançons al Campus Autor, una secció del Campus Rock que intenta estimular la composició de noves cançons entre els joves. Entre tots els músics professionals que han format part del VII Campus Rock se seleccionaren tres composicions, que s’arranjaren i arreglaren per interpretar-les en el concert del vespre.

Ara els autors d’aquestes tres composicions inèdites opten a enregistrar les cançons i també un vídeo musical, juntament amb els autors seleccionats en els Campus Rock que enguany s’han celebrat en altres municipis. Un jurat s’encarregarà de triar les tres millors obres de compositors joves del 2017. En aquest sentit, el Campus Rock Manacor ha aportat bones obres i bons compositors. Si el 2015 varen ser Carme Gibanel i Toni Nadal els que varen poder enregistrar la cançó “Closer to you”; l’any passat va ser Joan Sebastià Sansó qui va guanyar aquest privilegi amb la seva composició “No sé què fer”.

Amb tot, va ser en el concert de clausura del VII Campus Rock Manacor, que es va celebrar diumenge passat, on es va demostrar que el talent dels joves músics és immens i que la seva capacitat d’aprenentatge és digna de pujar a qualsevol escenari. Les diferents activitats del Campus Rock han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Manacor, la Fundació SGAE, l’Obra Social la Caixa, House of rock i Can Sant.

Back To Top
Search