skip to Main Content

Carta oberta als atletes del Club Atletisme Manacor

Esforç, il·lusió, equilibri, humilitat, valentia, coratge, constància, qualitat, sacrifici, joves amb ganes, atletes amb experiència, confiança, força de voluntat, esperit lluitador, perseverància, treball en equip i una mica de sort són alguns dels ingredients necessaris per aconseguir un equip guanyador. Això no significa que els altres anys no tenguéssim ja tots aquests ingredients però aquesta temporada n’hem duplicat les quantitats i hem aconseguit la recepta perfecta. Per primera vegada en la història del Club Atletisme Manacor ens hem proclamat campions de les Illes Balears per clubs en categoria masculina i una meritòria tercera posició en categoria femenina. En pocs anys hem evolucionat de manera extraordinària arran d’una bona cantera, de la gran feina dels entrenadors i dels atletes que any rere any segueixen al peu del canó. M’agradaria recordar que, com vaig dir fa uns mesos, el Campionat per clubs consisteix en la suma de tots els atletes per aconseguir la victòria col·lectiva per sobre de qualsevol atleta individual, marca o posició. No és suficient guanyar les carreres si no pots defensar un salt, un llançament o un relleu. A nivell individual (encara) hi ha algunes modalitats en què altres clubs ens són infinitament superiors però som un equip a l’altura, un equip regular que aconseguim puntuar en totes les proves gràcies al sacrifici i a l’esforç de molts atletes. I és aquesta unió i diversificació el què realment me n’orgulleix, el fet que com a equip ens facem encara més grans.

Tot i això, m’agradaria reconèixer l’esforç i felicitar tots els equips i atletes participants perquè nosaltres aprenem d’ells i, alhora, ells de nosaltres, perquè al cap i a la fi som rivals però també amics.

Per acabar, vos vull donar l’enhorabona perquè la tercera posició al darrer Campionat per clubs va tenir un gust agredolç i no vos heu rendit ans heu seguit lluitant fins aconseguir un objectiu que ens semblava impossible. Amunt Manacor!


Tomàs Pomar Amer

President del Club Atletisme Manacor

Back To Top
Search