skip to Main Content

Catalina Riera demana a Miquel Oliver que rectitiqui o que vagi a Fiscalia

En un comunicat publicat a la pàgina web del PI, la portaveu d’aquest partit a Manacor, Catalina Riera, ha espost a les declaracions fetes per Miquel Oliver en roda de premsa divendres passat: “Si haguéssim tengut por d’una auditoria no hauríem permès la investidura d’aquest equip de govern. Les acusacions són massa greus com per deixar-les passar per alt. Si tenen indicis de res, vagin a la fiscalia. Si no, que demanin perdó”, diu Riera.

En el comunicat, la futura batlessa de Manacor recorda que “el dia 13 de juny els regidors del Pi a Manacor vàrem fer possible la investidura d’un batle en minoria. Pensàvem que seria bo impulsar una política de diàleg i consens. Ara ens diuen que la moció de censura s’ha presentat de manera precipitada per la por a una auditoria. Els puc assegurar que si això fos cert no els hauríem deixat governar ni un dia perquè Pi, AIPC i PP ja sumaven majoria aleshores, com ho fan ara”.

Riera explica que “hem deixat 4 mesos de marge per saber quina gestió farien i ha estat nul·la. Ni tan sols han encarregat la tan anunciada auditoria. De la mateixa manera, no podem presentar una moció de censura pels suposats canvis que plantegen al Pla General d’Ordenació Urbanística perquè, simplement, no en coneixem cap. En 4 mesos no ha tengut lloc ni una sola reunió informativa”. En paraules de Riera, “aquesta és una decisió molt meditada, gens improvisada com volen fer creure ara. Ha estat un acte de responsabilitat, i que compta amb el suport de la gent que ens va escollir per a representar-la”.

Per tot plegat, Riera creu que “les acusacions que es fan han arribat a un límit i recordam al Batle, per responsabilitat i salut democràtica, que si té indicis la seva obligació és denunciar al jutjat o a fiscalia. Però si no és així, ha de rectificar i demanar perdó. No consentirem acusacions gratuïtes ni que s’instauri l’ombra del dubte damunt la nostra gestió. Han superat la barrera del debat polític i l’han convertit en joc brut”.

Back To Top
Search