Skip to content

Cent per Cent, amb el temps que ve

Els mantenidors de la web han estat enllestint aquestsdies els darrers serrells abans del llançament del nou portal de notícies manacorí.
La web serà gestionada per un fornit grup d’editors, que seran els encarregats de donar forma a les informacions que vagin arribant a la redacció a través de l’adreça digital@centpercent.cat. També, però, un nombrós grup de col·laboradors faran les seves aportacions personals, en forma de reportatges, entrevistes o articles d’opinió. En definitiva, un conjunt de continguts que donaran fesomia pròpia a aquest nou mitjà manacorí, que s’interrelacionarà de tu a tu, i en cap cas com un mer complement, amb la ja existent publicació de paper de Cent per Cent.

La web s’actualitzarà diàriament i a banda de la part informativa comptarà també amb columnes d’opinió, una agenda d’activitats culturals, socials, polítiques i d’entreteniment i una secció de classificats on, molt aviat, els lectors podran deixar les seves ofertes de forma gratuïta i sense comprometre la seva privacitat.
El portal també comptarà amb una secció d’enquestes, tan populars arreu dels webs informatius, i que mirarà de copsar l’opinió pública entorn dels fets que marquin l’actualitat informativa d’aquella setmana.

www.centpercent.cat acceptarà comentaris dels lectors, sempre respectant la total llibertat d’expressió de totes les persones que hi participin, que no hi hagi insults ni faltes de tercers. Això serà possible per la feina que faran els editors de vetllar-ho.

L’aguait, la glosa i l’humor
A més, la web comptarà amb diferents seccions fixes. L’aguait (la foto de la setmana) mostrarà les creacions fotogràfiques de diferents professionals i afeccionats de l’art de retratar. Cada dilluns la web s’actualitzarà i mostrarà una nova imatge, sempre a partir de la voluntat de cada creador, i sense condicionar-ne la tria. Són ja prop de deu els fotògrafs que s’han compromès a mostrar-hi les seves creacions.
Una secció fixa d’humor també mostrarà una visió diferent dels fets que siguin de l’interès de l’opinió pública.
També, a poc a poc, s’anirà bastint una xarxa de blogs amics sorgits de Manacor i que seran vinculats a la web en forma de Suplements.
Finalment la glosadora Maribel Servera aportarà la seva visió crítica en forma versada de la realitat manacorina.

Un portal popular
Cent per Cent ja s’ha posat en contacte amb diferents entitats del món associatiu manacorí per facilitar-los un compte d’usuari perquè, de forma directa, puguin transmetre els seus esdeveniments i també generar un debat enriquidor sobre la realitat social i cultural de Manacor.

Presència a les xarxes socials
La nova pàgina digital de Cent per Cent enviarà de forma automàtica els enllaços dels posts que vagi penjant a les xarxes socials Twitter i Facebook. També a les xarxes hi haurà mantenidors que es cuidaran que els lectors, seguidors de Facebook i tuitaries tenguin un retorn en les seves demandes i qüestions a través d’aquest popular mitjà.

Manacor, expectant
L’expectació envers el nou mitjà és important. L’anunci que www.centpercent.cat ha penjat a la seva pàgina de Facebook havia tengut, més de 10.000 visualitzacions, més de 200 persones hi havien clicat m’agrada i més de 50 havien compartit la bona nova. Tot un símptoma que Manacor espera ansiós l’aparició d’un nou mitjà digital rigorós, modern, actual i en llengua catalana.

Back To Top
Search