Skip to content

Cent per Cent optimitza la web i amplia l’equip

Des d’aquesta setmana la nostra publicació compta amb la incorporació de la periodista Anna de la Salud. www.centpercent.cat funciona des de fa dies amb un disseny actualitzat que millora l’accés a la informació.

Els nostres lectors a la xarxa ja deuen haver vist que www.centpercent.cat, la versió digital de Cent per Cent, presenta des de fa dies un disseny actualitzat que millora l’accés a les notícies i optimitza també la visibilitat de la publicitat que hi tenim inserida. Les millores a la web, obra del dissenyador Jaume Juan, d’Ideograma, asseguren també una millor relació de les nostres publicacions a les xarxes socials.

La web de Cent per Cent s’actualitza diàriament i ofereix informació pròpia i de servei perquè els lectors hi tenguin accés de forma ràpida i eficaç.

Les publicacions digitals reben una afluència d’entre 10.000 i 15.000 visites mensuals i tenen un ampli ressò a les xarxes socials. La gran majoria de posts publicats a Facebook, per exemple, on tenim més de 4.000 seguidors, superen les 1.000 impressions.

Amb les millores digitals també asseguram una selecció òptima de les notícies que s’incorporen al butlletí dominical que cada setmana reben les persones que s’hi han subscrit a través del correu electrònic, ara mateix més de 200.

Cent per Cent també té presència a Twitter, amb més de 2.000 seguidors i a Instagram, amb més de 1.000. A través d’aquesta darrera xarxa, difonem cada dijous la nostra portada de paper, talment com ho feim també a través del nostre canal de Telegram, amb més de 200 subscripcions.

Tot això sense oblidar que el buc insígnia de la nostra plataforma informativa continua sent la publicació de paper, que setmanalment ofereix de manera fidel informació pròpia i contrastada sobre l’actualitat manacorina.

Anna de la Salud, nova redactora
D’altra banda, aquesta setmana s’estrena amb nosaltres i amb dues sucoses entrevistes la periodista manacorina Anna de la Salud, que se suma al nostre equip a partir d’ara amb reportatges i entrevistes amb la nostra publicació. De la Salud assumeix part de la feina que fins ara feia Maribel Servera, que continuarà amb nosaltres amb petites col·laboracions logístiques i de redacció.

Back To Top
Search