Skip to content

El cinema és el fil conductor del nou cicle d’activitats culturals que es repartiran en diferents espais de Manacor

 

 

 

Manacor enceta un nou cicle cultural que posa esment en el cinema i que permetrà acostar la música, l’escultura, les arts escèniques, el documental, la fotografia, l’animació, els tallers o conferències a diferents espais del municipi fins al pròxim mes de maig. “Amb el cinema com a fin conductor volem oferir exposicions i espectacles de diferents disciplines sense oblidar el públic infantil”, va explicar dimarts la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

“Aquest cicle no seria tan complet sense la col·laboració de diferents col·lectius de l’àmbit artístic que han aportat diferents propostes i han fet feina conjunta amb el departament de Cultura”, afegí la regidora. “Vull agrair especialment a Art Cool Actiu, a 39 escalons i a les Dones de Llevant l’esforç que han fet perquè aquest cicle surti rodó i vull deixar clar que la nostra intenció és seguir fent feina amb les diferents entitats del municipi i recollir les seves propostes”. En aquest sentit l’artista Maria Huerga explicà que des de l’associació que representa, Art Cool Actiu, s’han implicat en diferents activitats. Així el proper dia 1 d’abril a les 20 h “ens endinsarem en el món de la performance amb el documental de l’artista Marina Abramovic, que inclourà algunes sorpreses” i dia 13 de maig “ampliarem els horitzons de la Mostra d’Art al Carrer”.
“La incidència del cinema marcarà bona part de la programació cultural, que ocuparà nous espais com la sala d’art del complex s’Estació, que acollirà diferents activitats municipals; l’Espai Na Camel·la o la plaça Ramon Llull i la zona de vianants de Manacor que dia 13 de maig s’ompliran d’art, música i teatre al carrer”, explicà Llorenç Carreras, el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Manacor.
18 activitats
El cicle comença aquest dissabte, dia 11 de març a les 19 h amb la inauguració de l’exposició Genèric intencionat, l’exposició de la ceramista Elisenda Pipió que fins dia 31 es podrà veure a la Torre de ses Puntes. Divendres dia 17 de març a les 18 h, la biblioteca de Porto Cristo acollirà Cleòpatra, una obra de teatre per a tots els públics que revisa l’obra de Shakespeare amb el filtre del clown.
Una altra de les exposicions d’aquest cicle es podrà veure a partir del 25 de març a la sala d’exposicions del Complex s’Estació. Els artistes Elena Sierra, Pilar Salas i Eder Mol presentaran Fluids, que romandrà en aquesta nova sala de gestió municipal fins dia 21 d’abril. Les activitats de totes les disciplines i adreçades a tots els públics ompliran també l’agenda del mes d’abril i s’allargaran fins a mitjan maig. Us n’informarem puntualment a l’agenda del Cent per Cent i a les Propostes del cap de setmana.

Back To Top
Search