skip to Main Content

Cinquanta jugadors disputaran a partir de dissabte la quarta edició de la ManaCup del Club Scrabble Manacor

Cinquanta jugadors, més de 500 partides programades, mig any de competició. Aquestes són les xifres en què es mou el Club Scrabble Manacor per a la quarta edició de la ManaCup, la seva competició regular, que enguany comença aquest pròxim 11 de novembre a les 17 al Molí d’en Beió i s’allargarà fins a dia 12 de maig. Aquell dia els dos primers classificats de cada un dels dos grups, formats per vint-i-cinc jugadors cada un, disputaran la final four, que acabarà amb la proclamació del campió i la gran gala final del campionat, que servirà, alhora, d’avantsala per al IV Campionat d’Scrabble Ciutat de Manacor.

Com l’any passat, els jugadors inscrits a la ManaCup disposen d’un quadernet on podran fer les anotacions de totes les partides de competició. Però la gran novetat d’enguany és la implementació d’una APP de telèfon mòbil mitjançant la qual els jugadors podran introduir els resultats de les partides jugades i veure de forma immediata les classificacions en cada moment.

El Club Scrabble Manacor està en continu creixment. La primera edició de la ManaCup la disputaren 20 jugadors. La segona, 32. La de l’any passat arribà a 40. I enguany han superat l’objectiu inicial de 48 i han assolit la xifra redona de 50 jugadors, entre els quals n’hi ha 17 que debuten a la competició, un fet que suposarà, sens dubte, un al·licient addicional.

Entre els favorits, l’actual campiona Maribel Servera; el bicampió Joan Pascual; Mateu Xurí, Antoni Riera, Tomeu Riera i Lina Riera. Sort a tots!

Back To Top
Search