Skip to content

Dia 1 de juny entrarà en servei la connexió directa en bus des de l’aeroport fins a Manacor

Manacor tendrà connexió directa en bus fins a l’aeroport a partir de l’1 de juny. De fet la nova línia, batejada amb el nom A42, connectarà els nuclis turístic de Cala Bona i Cala Millor amb l’aeroport i tendrà aturades a Sa Coma, S’Illot, Manacor, Porto Cristo, Vilafranca i Montuïri (les dues últimes a demanda dels usuaris, que ho hauran de sol·licitar com a mínim un dia abans via telefònica). Així ho va anunciar ahir dimecres el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, durant la inauguració del nou servei d’autobusos interurbans Aerotib, que unirà per primera vegada de forma directa l’aeroport amb diversos municipis de l’illa.

Els autobusos de la nova línia A42 s’estrenaran amb 12 trajectes diaris (dies feiners i festius) de Cala Bona a l’aeroport des de les 5 del matí i fins a les 20:25 de l’horabaixa. En sentit aeroport – Cala Bona la primera sortida serà ales 6:55 i la darrera a les 22:20.
Pons explicà dimecres durant la seva visita a la parada dels autobusos a l’aeroport de Son Sant Joan que “avui es fa un pas endavant per continuar treballant i oferint un servei públic de màxima qualitat i accessible a tothom, tant residents com turistas, perquè sigui més còmode i fàcil”.
Les noves línies es posaran en marxa escalonadament, de manera que el servei ja ha començat a funcionar des del dimecres 3 de maig amb les línies a Peguera i Magaluf, i amb les que uneixen l’aeroport amb la zona de Can Picafort, Platja de Muro i Alcúdia. El bus fins a Cala Bona – Cala Millor entrarà en funcionament l’1 de juny, i finalment la línia fins a Cala d’Or – s’Arenal de Llucmajor s’estrenarà el 15 de juny.
El preu del bitllet senzill oscil·larà entre els 5 i els 12 euros en funció de la destinació. Tanmateix, el servei Aerotib està plenament integrat en la xarxa de transport regular del TIB a Mallorca, i els usuaris habituals poden fer servir la targeta intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix, així com els abonaments T20 i T40.
La Conselleria de Mobilitat preveu que més de 330.000 usuaris facin servir les noves línies durant aquesta temporada d’estiu. Les línies Aerotib continuaran operatives durant l’hivern i ajustaran els seus horaris i itineraris en funció de l’evolució que hagi tingut el servei durant el període de maig a octubre. En aquest sentit, Pons afirmà que “l’Aerotib és una aposta de Govern per oferir un servei públic que millorarà la comunicació directa dels municipis amb l’aeroport de Palma i que beneficiarà tant els residents i treballadors de l’aeroport com els turistes. A més a més, és un servei que respon a una demanda creixent dels turistes que, cada vegada més, organitzen els seus viatges per Internet”.

Back To Top
Search