Skip to content

Una nova arquitecta i una tècnica s’incorporen a les àrees d’Urbanisme i de Secretaria

L’arquitecta Catalina Rigo s’ha incorporat com a tècnica al Departament d’Urbanisme i Obres de l’Ajuntament de Manacor. Rigo s’integrarà a l’àrea de planejament i “tot i que amb la seva feina pretenem reforçar les diferents àrees la nova tècnica municipal se centrarà en tasques de planejament”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Isabel Febrer.

Així “a més d’avançar en la tramitació del Pla General, la nova arquitecta farà les gestions pertinents per millorar les urbanitzacions del municipi i en l’ordenació de polígons i nous carrers i places”, han explicat des del departament.

El departament de Secretaria de l’Ajuntament de Manacor també compta amb una nova professional, Llucia Valcaneras, que s’ha incorporat al departament com a tècnica d’Administració General. Valcaneras és llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears i és especialista en dret urbanístic i ordenació del territori. Amb la seva feina a l’Ajuntament de Manacor la nova tècnica “s’encarregarà de la tramitació dels contractes menors i de les demandes per responsabilitat patrimonial que arriben a l’Ajuntament, a més de reforçar les tasques pròpies de secretaria”, expliquen des del departament.

Les dues noves tècniques municipals varen prendre possessió del seu càrrec la setmana passada en presència de la secretària municipal i acompanyades del batle, Pedro Rosselló, i les regidores Isabel Febrer i Maria Antònia Sansó. L’arquitecta Catalina Rigo és arquitecta superior per la Universitat Politècnica de Catalunya i és especialista en dret urbanístic i paisatge. La nova arquitecta municipal ha desenvolupat la seva carrera professional tant en l’àmbit privat com en el públic. Així, a més de fer-ho en l’empresa privada, abans d’incorporar-se a l’Ajuntament de Manacor Catalina Rigo ha treballat a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i al departament de Territori del Consell de Mallorca.

Back To Top
Search