skip to Main Content

Un dia sense cotxes per obrir els negocis al poble

La cosa començarà a partir de les 16:30, i serà al carrer de Ciutat (oficialment carrer de Joan Lliteres). Més de quaranta comerços d’aquest emblemàtic carrer i també de la plaça de Sant Jaume han fet una aportació econòmica per facilitar l’organització de la tercera festa de Nadal del carrer de Ciutat. La festa, segons explica Jaume Pou, un dels propietaris organitzadors, “s’havia organitzat per primera vegada fa alguns anys”, però no va ser fins l’any passat que es va recuperar per arribar enguany a la seva tercera edició.

Segons expliquen Pou i Juan Bautista, de la botiga de roba Nhois, “aquest dia tancam el carrer al trànsit i així la gent hi pot venir a peu i fer-hi més vida de forma tranquil·la”. Tanmateix, cal fer una puntualització: els negocis exposen les seves novetats i ofertes de portes endins, “perquè tampoc no volíem que es convertís en un mercadet de Nadal més”, diu Jaume Pou.

Entre les moltes activitats que es faran per animar el carrer hi haurà, per exemple, una exhibició de dansa per part de les alumnes de Totalfit, un taller amb cremalleres a Fil i Botons, la participació de la coral de gent major per cantar Nadales, els contadors de rondalles de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, o un concert de Femení Plural.

No hi haurà desfilades de roba, però sí xampany, torró, ensaïmada i l’oportunitat de conèixer de primera mà els comerços i els seus propietaris, molt més assequibles aquests dia amb el carrer sense cotxes.

La festa compta amb la participació logística de l’Ajuntament, que hi ha col·laborat en la difusió a través de la premsa, la dotació d’unitats de policia, l’aportació de papareres, etc.

Ja ho sabeu, si teniu ganes de festa, dissabte al carrer de Ciutat!

Back To Top
Search