skip to Main Content

El dia que el poble estima un carrer

Rondalles de la Institució Antoni Maria Alcover, danses moderníssimes de les al·lotes de TotalFit, tapes gustoses de Can Lliro, tallers de cremalleres a Fil i Botons, cançons nadalenques a càrrec de les corals de gent major de Manacor o les cançons del jove grup Femení Plural… tot plegat regat amb un bon xampany i ensaïmades.

Aquestes foren algunes de les activitats que varen tenir lloc en la tercera edició hivernal de la festa del carrer de Joan Lliteres, popularment conegut com a carrer de Ciutat. Centenars de manacorins i externs volgueren acostar-se fins a l’emblemàtic carrer manacorí tot aprofitant que aquest dia no hi passaven cotxes per conèixer més personalment cadascun dels comerços, que aquest dia s’acostaven d’una forma més relaxada a la clientela.

El trull va començar a partir de les quatre i mitja i ja entrada de fosca va ser quan més animació va presentar el carrer. En aquesta tercera edició hi han participat més de quaranta comerços, que han comptat amb el suport logístic de l’Ajuntament de Manacor.

Back To Top
Search