skip to Main Content

Pedra natural i or rosa, entre les tendències que segueixen els dissenys propis de la Joieria Ramon Llull

Topazis imperials, lapislàtzulis, quarsos roses, aiguamarines… Aquestes són només algunes de les pedres naturals que coronen les peces presentades per la Joieria Ramon Llull en la seva ja tradicional exposició nadalenca.

Com ja és habitual els darrers anys, els joiers artesans de la plaça de Sant Jaume han presentat una línia de creació pròpia, tant pel que fa al disseny com a l’elaboració. Hi ha, només una excepció, una sèrie de peces de cristalls d’Swarovsky combinats amb peces de Salvatore.

A banda de la pedra natural i la brillanteria la Joieria Ramon Llull, sempre atenta a l’evolució de les tendències en joia, també incorporen a la col·lecció peces en or rosa, amb un aliatge del 90% d’or i el 10% de coure, que aporta a la joia una coloració diferent.

També hi ha espai per a la maragda colombiana, de colors més clars i, per tant, més cotitzada en el mercat, o per al quars amb agulles de rutil, amb línies de creixement negres.

Entre les estrelles de la mostra destacades pel joier Joan Palmer, hi ha una polsera articulada de brillants o una peça tan curiosa com una forqueta de plata convertida en elegant collar.

Back To Top
Search