skip to Main Content

Diada de Sant Jordi: una Fira del Llibre marcada per la presència d’associacions i les activitats per als infants

La Fira del Llibre de Manacor va omplir el Claustre de Sant Vicenç , com cada Sant Jordi, de flors, llibres i activitats culturals i lúdiques. A més de les tradicionals llibreries amb els volums més exitosos de la temporada per a grans i petits, s’hi pogueren veure també diverses paradetes d’associacions sense ànim de lucre com Estel de Llevant, Càritas o Moixos de Manacor entre d’altres.
La diada de Sant Jordi, que enguany queia en plena època de vacances escolars, va despertar amb un sol radiant i va cridar a centenars de manacorins i manacorines a passejar per la Fira en família al llarg de tot el dia i remenar, triar i comprar un llibre o altre. La Fira també compta amb una paradeta amb flors, on els visitants podien comprar dracs, la tradicional rosa vermella o la rosa groga, present des de fa dos anys.
Enguany, l’organització de l’esdeveniment va comptar amb diverses activitats per als més petits: concerts i música en directe, contacontes i un espai de joc a la plaça Creus Font i Roig, on els infants podien experimentar amb diferents jocs de manipulació.
A totes aquestes activitats, s’hi sumen moltes d’altres que l’Ajuntament de Manacor ha organitzat per la Setmana del Llibre que s’allargaran fins al dia 4 de maig. Per exemple, hi trobam el concert de Tomeu Matamalas divendres dia 26 a partir de les 20 h al claustre; el Bosc Encantat el dissabte 27 a les 10 h al Museu de Manacor o una ballada popular a la plaça Ramón Lllul, el mateix dia a les 12 h.

Back To Top
Search