skip to Main Content

Les Dones de Llevant convoquen la ciutadania a la concentració de dissabte contra la violència de gènere

El Col.lectiu de Dones de Llevant el dissabte 25 de febrer ens concentrarem a les 12h a Sa Bassa, per fer visibles i ser la veu de totes les dones assassinades per aquesta violència masclista en aquest mes de febrer.
La violència masclista no cessa. Es fa insuportable. Seguim sumant assassinats masclistes dia rere dia. Només el que portem del mes de febrer vam constatar aquests feminicidis:

– El dia 3 una bebè va ser assassinada a Madrid pel seu pare que, després d’una discussió li va dir a la mare Noemí Dávila, que “le iba a dar donde más le duele”.
– El dia 5 va ser assassinada Cristina Martín Tesorero a (Castella la Manxa).
– El dia 7 va ser assassinada Carmen González Ropero (a Catalunya).
– El dia 11 va ser assassinada Laura Nieto Navajas (a Castella la Manxa)
– El dia 13 va ser assassinada Ana Belén Ledesma i Ana la seva filla de 18 anys.
– El dia 11 va ser assassinada Josefa Cuquerella (a la Comunitat Valenciana)
– El dia 19 va ser assassinada Margaret de 86 anys a la residència geriàtrica del Campello (Alacant)

La tasca de lluita i sensibilització continua sent urgent i prioritària. En aquest acte també expressarem el nostre suport:
– A algunes de les dones de l’associació gallega Ve-la-Luz que porten des del 8 de febrer en vaga de fam a la Puerta del Sol per reclamar que se senti la veu de totes les dones víctimes de violència masclista i exigir d’una vegada per totes un pacte d’Estat contra la violència masclista.
– I a la Jornada del 24 de febrer al Congrés dels Diputats que proposarà “Compromisos polítics i institucionals contra la violència cap a les dones” per incidir la Plataforma 7N i el Moviment Feminista al Pacte d’estat a desenvolupar per la Subcomissió de Violència de Gènere creada al Congrés dels Diputats.

L’assassinat de dones pels homes masclistes és el símbol més brutal del patriarcat, de la desigualtat entre dones i homes en la nostra societat. És tasca de tots/es eradicar aquesta xacra per aconseguir una societat més justa i igualitària

Back To Top
Search