Skip to content

L’ampliació del CEIP Simó Ballester amb els Sementals, pendent d’una nova reunió sobre el finançament

Divendres passat es varen reunir els representants de l’Ajuntament de Manacor i de la Conselleria d’Educació, però no arribaren encara a un acord definitiu per tirar endavant l’ampliació del CEIP Simó Ballester amb l’edifici de l’antic quater de Sementals. Els assistents en sortir de la reunió assenyalaren que “tots estam d’acord que la millor solució per a l’ampliació de l’escola consisteix a adaptar als usos educatius l’edifici dels Sementals i que l’únic l’obstacle que s’ha de superar és el del finançament”.

Precisament per mirar de desencallar els problemes econòmics acordaren tornar-se a reunir aquesta setmana, amb la presència aquesta vegada també de representants de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), l’ens depenent del Consell que amb l’Ajuntament de Manacor va impulsar i finançar la construcció de l’edifici dels Sementals, i amb la presència de tècnics que puguin posar damunt la taula possibles solucions.
A la reunió de divendres passat que va tenir lloc a l’Ajuntament hi assistiren el batle de Manacor, Pedro Rosselló; la regidora d’Educació, Catalina Riera; el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; i el responsable del Servei de Centres Educatius, Jordi Escudero.
Cal recordar que la Conselleria d’Educació va aprovar la primavera passada el projecte de convertir el col·legi Simó Ballester en un centre integrat d’educació infantil i primària i ensenyaments elementals de música. El projecte preveia utilitzar per ampliar l’escola l’edifici de l’antic quarter dels Sementals, en desús i abandonat des de fa anys, i que es troba just al costat del Simó Ballester. Posteriorment la Conselleria d’Educació, per motius econòmics, va renunciar-hi i optà per ampliar el centre dins el solar que ocupa actualment el col·legi. Però la pressió de la comunitat educativa durant els darrers mesos i l’aportació econòmica que l’Ajuntament està disposat a fer, sembla que han fet canviar d’opinió la Conselleria, que ara es mostra predisposada a tornar al projecte inicial d’ampliació amb l’edifici dels Sementals.

Back To Top
Search