Skip to content

El Club Scrabble Manacor ja ha obert el termini d’inscripció per al II Campionat Ciutat de Manacor

Ja està tot a punt. El Club Scrabble Manacor, en col·laboració amb el Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor ho té tot preparat perquè es pugui disputar la segona edició del Campionat d’Scrabble Ciutat de Manacor, que tendrà lloc el 4 de juny al Molí d’en Beió, seu de l’Escola de Mallorquí.

La competició enguany es jugarà a cinc rondes, una menys que l’any passat, i segons el sistema suís. La inscripció per als jugadors del Club Scrabble Manacor i per als socis de l’Associació d’Amics de l’Escola de Mallorquí serà gratuïta.

La competició es desenvoluparà amb tres rondes matinals i dues d’horabaixa. Entre i entre, els participants podran dinar plegats en un restaurant encara per determinar i per al qual caldrà formalitzar prèvia reserva en el moment de la inscripció.

Per formalitzar la inscripció caldrà remetre un missatge de correu electrònic a scrabblemanacor@gmail.com. Els interessats no podran badar si volen disputar el campionat, atès que les places seran limitades.

L’edició d’enguany no hauria estat possible sense la col·laboració de l’artesà Antoni Alzamora, que es cuida de l’elaboració dels trofeus, i el patrocini de Joan Riera Ferrari, Hiper Centro, Móndellibres, l’artista-vidrier Ignasi Galmés, el celler de Son Sureda Ric, el guitarrista Damià Timoner i el taller d’art Dues Tintes.

Aspiracions de creixement

La primera edició d’aquest campionat, disputada ara fa tot just un any, va ser guanyada pel jugador sabadellenc Carles Cassanyes, un dels millors especialistes del món en la modalitat clàssica d’scrabble en català. En el campionat hi prengueren part denou participants, una xifra que el Club Scrabble Manacor espera poder superar amb escreix, ja que ara mateix manté un total de 29 jugadors en actiu.

Back To Top
Search