skip to Main Content

El CTT Manacor Dismavi guanya la lliga i ascendeix a la categoria superbalear

CTT Manacor

El passat dissabte 26 de juny, el CTT Manacor Dismavi es va proclamar campió de la lliga regular Balear de la categoria autonòmica. Els manacorins necessitaven guanyar el partit per fer-se amb la primera posició i així va ser, guanyant davant de l’Alaró TTC per 5-1, amb 2 punts de Miguel Jaume, 2 de Miguel Sorroche, 1 de Joan Artigues. Jaume Lombardo completava l’equip i en aquesta ocasió Bernat Rosselló no va jugar, tot i que va ser un pilar fonamental en les altrestrobades de la lliga, en les quals també va col·laborar Rosa Rosselló. En finalitzar el partit, l’alegria es va disparar entre els components de l’equip de Manacor així com entre els aficionats i altres jugadors del club que han donat suport a l’equip en tot moment. D’aquesta manera, el CTT Manacor comptarà l’any que ve amb dos equips en la categoria superbalear, la màxima categoria Balear.
També els joves de l’altre equip d’autonomica el CTT Manacor TT Serra va jugar contra l’Alaró, cedint per 4 a 2. Els dos punts del Manacor els va fer el campió balear infantil, Antonio Iglesias, mentre que el cadet Cristian Guimerà i la juvenil Margalida V. Gayà, van jugar a un alt nivell i van estar a punt de donar la sorpresa. D’altra banda el dijous 24 de juny l’equip de la màxima categoria Balear el CTT Manacor Grup Orell disputava el seu darrer partit de lliga davant del Club Palma TT “B”, vencent a l’equip palmesà per 6 a 0: Jaume Barceló (2), Joan Toni Riera (2) i Jose Luis Moragón (2) van ser els alineats en aquesta ocasió, després de la inoportuna lesió de Xisco Riera. Amb aquesta victòria l’equip assegura la segona plaça de la categoria idependrà dels partits que li queden al Son Cladera TT “A”, aconseguir el primer lloc de la lliga.
El cap de setmana va finalitzar amb el Torneig de Sant Pere, organitzat pel Club TenisTaula d’Alcudia, al qual van acudir diversos jugadors del CTT Manacor. En la categoria Infantil no federat, el manacorí Miguel Puig va quedar subcampió; en la categoria de veterans, Jaume Barceló va guanyar el bronze i en la categoria dobles absoluts la parella Barceló – Rosselló va aconseguir també el bronze. A més, van jugar Miguel Sorroche, Joan Artigues, Antonio Iglesias, Cristian Guimerà i Jaume Lombardo, en un torneig on van participar jugadors de primera i segona nacional i els de superbalear i autonòmica, per la qual cosa el nivell dels participants era molt alt.

Back To Top
Search