Skip to content

El II cicle de conferències Enllaçant Manacor mostra tot el que les entitats socials de Mallorca ofereixen als ciutadans

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor organitza el segon cicle de xerrades anomenades “Enllaçant Manacor”, que tenen lloc cada dimecres de les 20 h a les 21.30 h a l’Espai Na Camel·la i al Centre de Cultura de Porto Cristo, alternativament.

A cada xerrada participen entitats del municipi i d’altres indrets de Mallorca, que donen a conèixer els serveis que ofereixen i com afronten la situació social actual.

El cicle es va iniciar dimecres dia 13 de gener al Centre de Cultura de Porto Cristo amb la xerrada “Tractament de l’ús i abús de drogues”, amb Jaume Pinya, psiquiatre del CAD de Manacor, i Pep Lluís Caldentey, responsable a Manacor de Las Ovejas de Mica. Aquesta setmana les conferències es traslladen a Manacor i avui el fisioterapeuta Sergi Melis explicarà “Tècniques de mobilització per a cuidadors de persones dependents”.

A continuació podeu consultar el programa complet:

27 de gener, Centre de Cultura de Porto Cristo, “Taller d’hàbits saludables: higiene i malalties”, amb Julia Troya, infermera de l’Hospital de Manacor.

3 de febrer, Espai Na Camel·la de Manacor, “Dret a Sostre?, projecció del documental SOS3”, amb la participació de Maria Fuster, periodista i directora del documental; Francesc Llinàs, ajudant de direcció i edició, i Xavier Mesquida, metge voluntari de Metges del Món.

10 de febrer, Centre de Cultura de Porto Cristo, “Plataforma d’Afectats per la Hipoteca”, amb Àngela Pons, portaveu i activista de la PAH.

17 de febrer, Espai Na Camel·la de Manacor, “Alberg de Manacor; lúnic alberg per a persones sense sostre de la part forana de Mallorca”, amb Noèlia Hernández, directora de la Fundació Trobada, i María Aguadero, coordinadora de l’alberg. I “Can Gazà, més que un sostre”, amb Jaume Santandreu, de Can Gazà.

24 de febrer, Espai Na Camel·la de Manacor, “Marginalitat i exclusió social a la societat contemporània (segles XIX i XX)”, amb Manel Santana, professor i historiador.

2 de març, Espai Na Camel·la de Manacor, “Les dones volem un Manacor a mida de les persones”, amb l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor i el Col·lectiu de Dones de Llevant.

9 de març, Centre de Cultura de Porto Cristo, “El comerç just com alternativa a moltes desigualtats”, amb Montserrat Nadal, voluntari i membre de la Junta de s’Altra Senalla de Manacor.

16 de març, Espai Na Camel·la de Manacor, “Entendre el món amb perspectiva de gènere? Però… a què ens referim?”, amb Victòria A. Ferrer, catedràtica d’universitat de Psicologia Social de Gènere, i “Aliances feministes per anar més enllà d’allò políticament correcte”, amb Rosa Cursach, directora de l’Institut Balear de la Dona.

Back To Top
Search