skip to Main Content

El Mercat de segona mà de Porto Cristo continua a la plaça del Sol i la Lluna cada tercer dissabte de mes

Dia 16 de febrer se’n farà la pròxima edició, que durarà fins al maig

Porto Cristo celebrarà dissabte dia 16 de febrer una nova edició del Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi. Aquesta activitat mensual està organitzada per l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de fomentar entre la població la reutilització de residus i el reciclatge. El Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi de Porto Cristo va néixer el passat mes de novembre com “un espai que té per objectiu donar una nova vida als objectes que ja no empram, així com promoure el consum responsable”, segons la regidora de Cultura, Turisme i Participació, Antònia Llodrà.
Aquest mercat s’engloba dins de les activitats de prevenció de residus, és a dir, que té l’objectiu de generar menys residus dels que actualment generam, que és també una manera de millorar la gestió de residus. La intenció és “trobar una nova via per tal que els ciutadans puguin aprofitar tota una sèrie d’elements que podrien acabar dins els contenidors de fems o de reciclatge però que podrien tenir una segona vida i es podrien tornar a utilitzar”,
Al Mercat de Porto Cristo es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà entre particulars. Els interessats en participar-hi s’han d’inscriure abans del dimecres anterior a la seva celebració. Per via telemàtica al web de l’Ajuntament o presencial a l’Ofi-cina Municipal de Porto Cristo.

Back To Top
Search